Mégsem építtet kórházat a kormány Mészáros gyerekeivel

POLITIKA
2019 január 16., 05:49
comments 233

Hátfőn jelent meg a hír a kormányközeli építkezések ügyeiben mindig nagyon pontosan értesült Magyar Építők honlapján, hogy egy több mint 300 férőhelyes, székesfehérvári kórházi épület, a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház építésére nyert megbízást az Épkar Zrt. és a Fejér B.Á.L. Zrt., ami Mészáros Lőrinc három gyerekének közös vállalkozása.

A projekt költségeit 18 milliárdosra becsülték.

Kedden este azonban az RTL Híradóban az jelent meg, hogy a beruházásból mégsem lesz semmi, mert azt a kormány túl drágának találta. A kórház az RTL megkeresésére azzal válaszolt, hogy „a szerződés akkor lép hatályba, ha a kormány arról támogatói döntést hoz, a fejlesztést azonban a megnövekedett költségek miatt nem támogatta a kabinet”. (via Népszava)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.