5000 forintért árulják a Bozsik Stadion székeit

444 Hírlevelek
Hírleveleink házhoz visznek mindent, amit tudni kell.

A szurkolók csütörtöktől megvásárolhatják, és hazavihetik emlékbe az átépítésre váró Bozsik Stadion lelátójának székeit.

A Budapest Honvéd FC labdarúgócsapatának honlapja szerint az ülőhelyek ára 5000 forint, és a szék mellé egy eredetiséget igazoló tanúsítványt is adnak. Csak 300 széket kínálnak eladásra.

Nagy Gergely, a Vasas kapusa gólt kap a Honvédtól az OTP Bank Liga utolsó fordulójában 2018. június 2-án. Hátul láthatók a kispesti Bozsik Stadion székei.Fotó: Illyés Tibor/MTI/MTVA

Az ereklyék a Honvéd ajándékboltjában, illetve a Budapest Honvéd FC-Magyar Futball Akadémia Utánpótlásközpontjában vásárolhatók meg.

A jövőben az újjáépített Bozsik Stadiont csak a mérkőzéseken használják majd az első csapat tagjai, a felkészülési bázis a Magyar Futball Akadémia Utánpótlásközpontja lesz. A Honvéd, ami most az Új Hidegkuti Nándor Stadionban vívja hazai meccseit, a tervek szerint 2020-ban léphet pályára újra otthon.

Érdemes elolvasni a Nemzeti Sport interjúját a néhai stadionnal(MTI)

444 MAKRO a Kör tagjainak

A 2018‑as választások titkos tárgyalásainak története.

Megnézem
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.