Otthagyta a hidegben a Volánbusz sofőre a kisfiút, aki iskolából hazafelé menet elesett, összezúzta magát és összesarazta a ruháját

2019 január 25., péntek 14:02
462

A zsámbéki iskolából indult hazafelé tegnap délután egy kisfiú. Sietett a 784-es Volánbusz-járathoz, de a jeges úton megcsúszott, elesett. Alaposan összezúzta magát, megsérült az arca, a keze, sáros lett a kabátja és a nadrágja oldala. A buszt még így is elérte, a sofőr viszont a sáros ruhája miatt nem engedte felszállni és otthagyta a megállóban.

A történetet a fiú anyja posztolta ki Facebookra. Azt írja, fogalma sincs, hol és hogyan tudott volna tisztálkodni, törölközni a gyereke, aki ráadásul szemmel láthatóan megsérült és segítségre szorult. Sietett volna haza, ehelyett a mínuszban a megállóban hagyták, 12 kilométerre az otthonától. (A menetrend szerint a busz óránként jár.)

„Kérdem én, ez az egyedüli megoldás jutott eszébe annak az embernek? Ha attól tart (jogosan), hogy koszos lesz az ülés, akkor megkéri, hogy ne üljön le, vagy hogy vegye le a kabátját, hogy ne piszkolja be az ülést. Vagy egy zsebkendővel törölje le, amit összesározott... stb. Biztos van emberséges megoldás. Ez nem az volt.”

Az Index megkereste az ügyben a Volánbuszt. A társaság vizsgálatot ígért és elnézést kért az érintettektól.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt