1 milliárdot kapott Sopron a Volt Fesztivál helyszínének fejlesztésére

A legfrissebb Magyar Közlöny szerint majdnem egymilliárd (egészen pontosan: kilencszázkilencven millió) forintos költségvetési támogatást kapott a soproni önkormányzat annak érdekében, hogy a 4 ingatlanon, amelyek a Sopron és Harka közötti területen helyezkednek el, a Lővér kemping szomszédságában, és amiken a Volt Fesztivált évente megrendezik, nagyszabású fejlesztéseket hajtsanak végre.

A Közlönyben is az szerepel, hogy a beruházás után Sopron szintén zenei fesztiválok lebonyolítására használhatná a területeket.

A projektet egyébként a Közlönyben megjelenő határozat egy füst alatt nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű beruházássá nyilvánította, így például nem kell majd településképi véleményezési eljárás lefolytatni és településképi bejelentési eljárásnak sincs helye. (24.hu)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.