1 milliárdot kapott Sopron a Volt Fesztivál helyszínének fejlesztésére

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A legfrissebb Magyar Közlöny szerint majdnem egymilliárd (egészen pontosan: kilencszázkilencven millió) forintos költségvetési támogatást kapott a soproni önkormányzat annak érdekében, hogy a 4 ingatlanon, amelyek a Sopron és Harka közötti területen helyezkednek el, a Lővér kemping szomszédságában, és amiken a Volt Fesztivált évente megrendezik, nagyszabású fejlesztéseket hajtsanak végre.

A Közlönyben is az szerepel, hogy a beruházás után Sopron szintén zenei fesztiválok lebonyolítására használhatná a területeket.

A projektet egyébként a Közlönyben megjelenő határozat egy füst alatt nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű beruházássá nyilvánította, így például nem kell majd településképi véleményezési eljárás lefolytatni és településképi bejelentési eljárásnak sincs helye. (24.hu)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 0,45 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.