1 milliárdot kapott Sopron a Volt Fesztivál helyszínének fejlesztésére

A legfrissebb Magyar Közlöny szerint majdnem egymilliárd (egészen pontosan: kilencszázkilencven millió) forintos költségvetési támogatást kapott a soproni önkormányzat annak érdekében, hogy a 4 ingatlanon, amelyek a Sopron és Harka közötti területen helyezkednek el, a Lővér kemping szomszédságában, és amiken a Volt Fesztivált évente megrendezik, nagyszabású fejlesztéseket hajtsanak végre.

A Közlönyben is az szerepel, hogy a beruházás után Sopron szintén zenei fesztiválok lebonyolítására használhatná a területeket.

A projektet egyébként a Közlönyben megjelenő határozat egy füst alatt nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű beruházássá nyilvánította, így például nem kell majd településképi véleményezési eljárás lefolytatni és településképi bejelentési eljárásnak sincs helye. (24.hu)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.