1 milliárdot kapott Sopron a Volt Fesztivál helyszínének fejlesztésére

POLITIKA
2019 január 26., 07:51
comments 22

A legfrissebb Magyar Közlöny szerint majdnem egymilliárd (egészen pontosan: kilencszázkilencven millió) forintos költségvetési támogatást kapott a soproni önkormányzat annak érdekében, hogy a 4 ingatlanon, amelyek a Sopron és Harka közötti területen helyezkednek el, a Lővér kemping szomszédságában, és amiken a Volt Fesztivált évente megrendezik, nagyszabású fejlesztéseket hajtsanak végre.

A Közlönyben is az szerepel, hogy a beruházás után Sopron szintén zenei fesztiválok lebonyolítására használhatná a területeket.

A projektet egyébként a Közlönyben megjelenő határozat egy füst alatt nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű beruházássá nyilvánította, így például nem kell majd településképi véleményezési eljárás lefolytatni és településképi bejelentési eljárásnak sincs helye. (24.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.