Kátyúnak rég örültek úgy Debrecenben, mint ez a dagonyázó vaddisznó

ÁLLAT
2019 február 04., 16:13
comments 140

A berek.hu osztotta meg Nagy Attila Facebook-videóját, amin azt látni, hogy egy vaddisznó tűnik fel Debrecen lakott területén, a Vezér utca környékén.

A videón persze nem is a vaddisznó feltűnése az igazán érdekes, ilyesmire elég gyakran került sor az elmúlt években, hanem hogy a nagydarab állat ugyan elsőre úgy nézett ki, mintha menekülne az autóval közelítő emberek elől, valójában az első adandó, dagonyázásra alkalmas pocsolyánál meggondolta magát, és leheveredett. Kicsit áztatta magát, majd mint aki jól végezte dolgát, tovább indult.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.