60 milliárd forintot ittak, ettek, költöttek el tavaly az utasok a Liszt Ferenc repülőtéren

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Több mint 60,6 milliárd forint forgalmat regisztrált a Budapest Airport 2018-ban a repülőtéren működő kereskedelmi egységekben – írja a hvg.hu az AirPortal.hu-ra hivatkozva. Az utasok 22 százalékkal költöttek többet a terminálokon ételekre és italokra, mint egy évvel korábban, a repülőtéri vendéglátóhelyek forgalma nőtt a legnagyobb mértékben.

2018-ban a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér utasforgalma közel 14,9 millió volt, ez 13,5 százalékos növekedést jelent az előző évhez képest, azaz a fogyasztás jóval nagyobb mértékben nőtt az utasok számánál.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.