Demokrata: A sátán megérkezett

elmebaj
2019 február 13., 17:16

A Fidesz médiájáról még a fideszes képviselő is azt gondolja, hogy unalmas, egy másik pedig azt találta mondani, hogy „meg kéne szüntetni a szalagcímeket, amik mögött nincsen semmi, talán nem csak azzal kellene az újságíróknak foglalkozni, hogy hogyan rémisztik az embereket, és milyen negatív híreket terjesztenek”.

A Demokrata most csattanós választ adott a Schöpflin Györgyöknek és Varga Istvánoknak. Új címlapja kiemelkedik az Orbán Viktor hét pontját unalmasan visszaéneklő kormánypárti kórusból, miközben a rémisztgetésben is egyedi hangot üt meg.

Itt a csillogó szemű kisbaba, akit mindjárt felfal a sátán. És nálunk is ez lesz, ha nem vigyázunk!

photo_camera Fotó: demokrata.hu

Micsoda különbség! Nyugaton a 9 hónapos csecsemőket vetetik el a nők, míg nálunk Orbán Viktor hét pontja védi a családokat. 

(New Yorkban egyébként a BBC összefoglalója szerint annyi történt, hogy egy új törvény szerint a 24. hét után is sor kerülhet az abortuszra, ha az anya egészsége veszélybe kerül, vagy ha a magzat nem életképes.)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.