Demokrata: A sátán megérkezett

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A Fidesz médiájáról még a fideszes képviselő is azt gondolja, hogy unalmas, egy másik pedig azt találta mondani, hogy „meg kéne szüntetni a szalagcímeket, amik mögött nincsen semmi, talán nem csak azzal kellene az újságíróknak foglalkozni, hogy hogyan rémisztik az embereket, és milyen negatív híreket terjesztenek”.

A Demokrata most csattanós választ adott a Schöpflin Györgyöknek és Varga Istvánoknak. Új címlapja kiemelkedik az Orbán Viktor hét pontját unalmasan visszaéneklő kormánypárti kórusból, miközben a rémisztgetésben is egyedi hangot üt meg.

Itt a csillogó szemű kisbaba, akit mindjárt felfal a sátán. És nálunk is ez lesz, ha nem vigyázunk!

Fotó: demokrata.hu

Micsoda különbség! Nyugaton a 9 hónapos csecsemőket vetetik el a nők, míg nálunk Orbán Viktor hét pontja védi a családokat. 

(New Yorkban egyébként a BBC összefoglalója szerint annyi történt, hogy egy új törvény szerint a 24. hét után is sor kerülhet az abortuszra, ha az anya egészsége veszélybe kerül, vagy ha a magzat nem életképes.)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.