Megint a tanárnőt felpofozó iskolaigazgatóval ünneplik a nőnapot Dunakeszin

bűnügy
2019 február 23., 15:54

Tisztelt Dunakeszin élő Hölgyek!

Kérem, csatlakozzanak demonstrációnkhoz!
Polgármester Úr egy olyan ingyenes operettgálára invitálja Önöket, melyet egy tanárnő megpofozása miatt jogerősen elítélt férfi dirigál! Mi úgy gondoljuk, hogy egy ilyen ember ne adjon nőnapi műsort, ne legyen Dunakeszi város kitüntetettje és főleg ne legyen a dunakeszi művészeti iskola igazgatója!

Más mellett ez a szöveg olvasható a Védjük meg a Dunakeszi Művészeti Iskola értékeit Facebook csoport oldalán.

link Forrás

Arról van szó, hogy idén is a helyi művészeti iskola igazgatója, F. Pál dirigálja a nőnapi rendezvény zenekarát, miközben őt tavaly év végén jogerősen elítélték, amiért egy zenekari próbán felpofozta az egyik tanárnőt (a bíróság a tanárnőt is elmarasztalta, amiért visszaütött az igazgatónak). A férfi a bíróság döntés ellenére a helyi iskola vezetője maradhatott, és a Klik egyáltalán nem válaszolt az igazgatót elmarasztaló ítélettel kapcsolatos kérdéseinkre. F. Pál volt már a tavalyi nőnapi ünnepség karmestere is, igaz, akkor még nem volt enne jogerős az ítélet a tanárnő felpofozása miatt.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.