Megint a tanárnőt felpofozó iskolaigazgatóval ünneplik a nőnapot Dunakeszin

bűnügy
2019 február 23., 14:54
comments 74

Tisztelt Dunakeszin élő Hölgyek!

Kérem, csatlakozzanak demonstrációnkhoz!
Polgármester Úr egy olyan ingyenes operettgálára invitálja Önöket, melyet egy tanárnő megpofozása miatt jogerősen elítélt férfi dirigál! Mi úgy gondoljuk, hogy egy ilyen ember ne adjon nőnapi műsort, ne legyen Dunakeszi város kitüntetettje és főleg ne legyen a dunakeszi művészeti iskola igazgatója!

Más mellett ez a szöveg olvasható a Védjük meg a Dunakeszi Művészeti Iskola értékeit Facebook csoport oldalán.

Arról van szó, hogy idén is a helyi művészeti iskola igazgatója, F. Pál dirigálja a nőnapi rendezvény zenekarát, miközben őt tavaly év végén jogerősen elítélték, amiért egy zenekari próbán felpofozta az egyik tanárnőt (a bíróság a tanárnőt is elmarasztalta, amiért visszaütött az igazgatónak). A férfi a bíróság döntés ellenére a helyi iskola vezetője maradhatott, és a Klik egyáltalán nem válaszolt az igazgatót elmarasztaló ítélettel kapcsolatos kérdéseinkre. F. Pál volt már a tavalyi nőnapi ünnepség karmestere is, igaz, akkor még nem volt enne jogerős az ítélet a tanárnő felpofozása miatt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt