Megint a tanárnőt felpofozó iskolaigazgatóval ünneplik a nőnapot Dunakeszin

Tisztelt Dunakeszin élő Hölgyek!

Kérem, csatlakozzanak demonstrációnkhoz!
Polgármester Úr egy olyan ingyenes operettgálára invitálja Önöket, melyet egy tanárnő megpofozása miatt jogerősen elítélt férfi dirigál! Mi úgy gondoljuk, hogy egy ilyen ember ne adjon nőnapi műsort, ne legyen Dunakeszi város kitüntetettje és főleg ne legyen a dunakeszi művészeti iskola igazgatója!

Más mellett ez a szöveg olvasható a Védjük meg a Dunakeszi Művészeti Iskola értékeit Facebook csoport oldalán.

Arról van szó, hogy idén is a helyi művészeti iskola igazgatója, F. Pál dirigálja a nőnapi rendezvény zenekarát, miközben őt tavaly év végén jogerősen elítélték, amiért egy zenekari próbán felpofozta az egyik tanárnőt (a bíróság a tanárnőt is elmarasztalta, amiért visszaütött az igazgatónak). A férfi a bíróság döntés ellenére a helyi iskola vezetője maradhatott, és a Klik egyáltalán nem válaszolt az igazgatót elmarasztaló ítélettel kapcsolatos kérdéseinkre. F. Pál volt már a tavalyi nőnapi ünnepség karmestere is, igaz, akkor még nem volt enne jogerős az ítélet a tanárnő felpofozása miatt.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.