Az Európai Bizottság részletes tájékoztatóban reagált a kormány új, sorosozó plakátkampányára

Tények az uniós migrációs politikáról címmel részletes tájékoztatóban reagált az újabb magyar kormányzati kampányra az Európai Bizottság, ami tagadja, hogy „titkos terveik” lennének a migráció fokozására.

A magyar kormány új, EU-ellenes plakátkampánya.

A bizottság magyarországi képviselete magyar nyelven adta ki az anyagot, amiben először is közölték: az EU-ban nem születhet semmilyen döntés a tagállamok és az EP nélkül, azaz a magyar kormány tagjai és a magyarok által megválasztott EP-képviselők is minden esetben szavazhatnak.

A kormányzati vádakra (amik miatt Európa vezető jobboldali politikusai is felháborodtak) adott részletes válaszok itt olvashatók.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.