Gulyás Gergelynek és Balog Zoltánnak kellett magyarázkodnia Berlinben a sorosozó plakátok miatt

A Népszava és az ATV kormányzati forrásai is megerősítették azt a pletykát, hogy Gulyás Gergely kancelláriaminiszter és Balog Zoltán miniszterelnöki biztos kedden Berlinben tárgyaltak a CDU elnökével, Annegret Kramp-Karrenbauerrel, aki a múlt héten már a Fidesz Néppártból való kizárását is belengette a kormány legújabb sorosozó kampánya miatt.

Annegret Kramp-Karrenbauer a Der Spiegel-nek adott nyilatkozatában felfoghatatlannak és alaptalannak nevezte azt a vádaskodás, amit a hirdetésekben üzen a magyar kormány. Szerinte ezzel az Európai Néppárt egésze gyengül és sérül.  Hozzátette, hogy a magyar félnek kell tartósan bizonyítania, hogy még mindig úgy érzi, az Európai Néppárthoz tartozik. Ha ez nem sikerül, és nem sikerül egyetértésre jutni az EPP céljairól, a párbeszéd értelmetlenné válik, és ezáltal véget ér.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.