Borotvapengével vagdoshatta a ellenfél egyik játékosát a meccs alatt egy török harmadosztályú csapat focistája

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A török harmadosztályban játszó Amed SK focicsapat egyik játékosát, Mansur Calart azzal vádolják, hogy borotvapengét csempészett a pályára a csapat régi riválisával, a  Sakaryasporral vívott meccsen. Az ellenfél játékosa, Ferhat Yazgan posztolt is a meccs után képeket a sérüléseiről az internetre.

A meccsen készült felvételeken is látszik, hogy a 33 éves játékos tartott valamit a kezében már a kézfogásoknál is. Ezután közelítette meg először Ferhat Yazgant, majd a meccs közben többször is megsebesíthette ugyanazt a játékost.

Az Amed SK és Mansur Calar is tagadja a vádakat.

A két csapat előző meccse sem volt szokványos, a Sakaryaspor drukkerei betörtek az ellenfél öltözőjébe, és megütötték az Amed SK edzőjét. (Goal)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.