Borotvapengével vagdoshatta a ellenfél egyik játékosát a meccs alatt egy török harmadosztályú csapat focistája

A török harmadosztályban játszó Amed SK focicsapat egyik játékosát, Mansur Calart azzal vádolják, hogy borotvapengét csempészett a pályára a csapat régi riválisával, a  Sakaryasporral vívott meccsen. Az ellenfél játékosa, Ferhat Yazgan posztolt is a meccs után képeket a sérüléseiről az internetre.

A meccsen készült felvételeken is látszik, hogy a 33 éves játékos tartott valamit a kezében már a kézfogásoknál is. Ezután közelítette meg először Ferhat Yazgant, majd a meccs közben többször is megsebesíthette ugyanazt a játékost.

Az Amed SK és Mansur Calar is tagadja a vádakat.

A két csapat előző meccse sem volt szokványos, a Sakaryaspor drukkerei betörtek az ellenfél öltözőjébe, és megütötték az Amed SK edzőjét. (Goal)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.