A PSG párizsi legyőzésével jutott tovább a Manchester United

444 Hírlevelek
Hírleveleink házhoz visznek mindent, amit tudni kell.

Párizsban 3-1-re verte a Manchester United a Paris Saint-Germain csapatát, ezzel az angol csapat jutott tovább a Bajnokok Ligájában. A PSG Manchesterben 2-0-ra verte a hazai csapatot úgy, hogy a rengeteg sérüléssel küzdő és Pogbát nélkülözni kényszerülő Manchesternek gyakorlatilag köze sem volt a játékhoz.

Párizsba is határozottan esélytelenebbként érkezett az angol csapat, de röviddel meccs kezdete után Lukaku belőtte a Manchester első gólját. Juan Bernat ezután nem sokkal egyenlített, és a PSG labdabirtoklás, passzok és kapura lövések tekintetében is uralta a meccset, az első félidőnek azonban 2-1-es állásnál lett vége, Lukaku ugyanis még egy gólt lőtt, jórészt Buffon kapus hibájának köszönhetően.

Fotó: MARTIN BUREAU/AFP

A második félidő eléggé eseménytelenül telt, a PSG továbbra is uralta a játékot, gól azonban nem született.

Fotó: ANNE-CHRISTINE POUJOULAT/AFP

A meccset végül az döntötte el, hogy a 90. percben a bíró egy erősen vitatott szituációban kezezés miatt 11-est ítélt a Manchesternek, amit aztán a csapat értékesített is. Soha a BL-ben 2 gólos vezetéssel a hazai meccsre forduló csapat nem esett még ki, most a PSG igen.

A Manchester United bejutott a legjobb 8 közé.

Fotó: FRANCK FIFE/AFP

2017-ben hasonlóan, esélyesebbként estek ki, akkor Párizsban 4-0-ra megverték a Barcelonát, majd Barcelonában kikaptak 6-1-re.

Már nyomdában a MAKRO

Lépj be a Körbe október 20-ig, hogy október végén neked is küldjünk egy tiszteletpéldányt.

Belépek
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.