Kisvárdán a női kézilabdameccs után úgy megverték a debreceni szurkolókat, hogy négyen kórházba kerültek

A Kisvárda–DVSC női kézilabda-bajnoki meccs után a csarnokból távozó debreceni szurkolókra kisvárdai huligánok támadtak – közölte a DVSC.

Azt írják, négy debreceni szurkoló orvosi ellátásra szorult, mentő vitte el őket. A helyszínen lévő biztosítás vezetője szerint nem történt rendőri intézkedés. A DVSC közölte, hogy megteszik a szükséges lépéséket a Magyar Kézilabda Szövetség felé.

A debreceni Arna Sif Palsdottir örül a női EHF Kupa selejtezőjének 2. fordulójában játszott DVSC-TVP-Metraco Zaglebie Lubin visszavágó meccsén a debreceni Hódos Imre Sportcsarnokban 2017. október 22-én.Fotó: Czeglédi Zsolt/MTI/MTVA

A meccset egyébként 23-17-re nyerte meg a DVSC.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.