Kisvárdán a női kézilabdameccs után úgy megverték a debreceni szurkolókat, hogy négyen kórházba kerültek

A Kisvárda–DVSC női kézilabda-bajnoki meccs után a csarnokból távozó debreceni szurkolókra kisvárdai huligánok támadtak – közölte a DVSC.

Azt írják, négy debreceni szurkoló orvosi ellátásra szorult, mentő vitte el őket. A helyszínen lévő biztosítás vezetője szerint nem történt rendőri intézkedés. A DVSC közölte, hogy megteszik a szükséges lépéséket a Magyar Kézilabda Szövetség felé.

A debreceni Arna Sif Palsdottir örül a női EHF Kupa selejtezőjének 2. fordulójában játszott DVSC-TVP-Metraco Zaglebie Lubin visszavágó meccsén a debreceni Hódos Imre Sportcsarnokban 2017. október 22-én.Fotó: Czeglédi Zsolt/MTI/MTVA

A meccset egyébként 23-17-re nyerte meg a DVSC.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.