Kisvárdán a női kézilabdameccs után úgy megverték a debreceni szurkolókat, hogy négyen kórházba kerültek

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A Kisvárda–DVSC női kézilabda-bajnoki meccs után a csarnokból távozó debreceni szurkolókra kisvárdai huligánok támadtak – közölte a DVSC.

Azt írják, négy debreceni szurkoló orvosi ellátásra szorult, mentő vitte el őket. A helyszínen lévő biztosítás vezetője szerint nem történt rendőri intézkedés. A DVSC közölte, hogy megteszik a szükséges lépéséket a Magyar Kézilabda Szövetség felé.

A debreceni Arna Sif Palsdottir örül a női EHF Kupa selejtezőjének 2. fordulójában játszott DVSC-TVP-Metraco Zaglebie Lubin visszavágó meccsén a debreceni Hódos Imre Sportcsarnokban 2017. október 22-én.Fotó: Czeglédi Zsolt/MTI/MTVA

A meccset egyébként 23-17-re nyerte meg a DVSC.

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.