Megengedik a Jobbiknak, hogy részletekben fizesse be a majdnem egymilliárdos bírságát

Sneider Tamás, a párt elnöke a választmányi ülés után közölte a hvg.hu-val, hogy a Jobbik megkapta a Magyar Államkincstártól a részletfizetési lehetőséget. Igaz, korábban nyolc negyedéves részletfizetési lehetőséget kértek, végül négy negyedévesre kaptak lehetőséget. Így aztán egy részletben többet kell fizetniük. 

Az Állami Számvevőszék a Simicska Lajostól kapott plakáthelyek miatt 2017 decemberében a Jobbikot egy 660 milliós büntetéssel lepte meg, majd idén január végén 136 millió forintra büntette a pártot, és ugyanennyivel csökkentette a pártnak járó állami támogatást is, ami több mint 270 milliós elvonást jelent. A büntetések miatt még a párt megszűnése is felmerült. 

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.