Trump arra jutott, hogy a sok fejlesztés csak veszélyesebbé teszi repülést

Miközben az amerikai elnök már az űrhaderő felállítását tervezi, a troposzférában közlekedő repülőgépeket szerinte már nincs hova fejleszteni, sőt a sok számítógépes biszbasztól azok már annyira bonyolulttá váltak, hogy az már veszélyes. Teljesen felesleges ennyit fejleszteni. 

Donald Trump kedden a Twitteren publikálta a túltolt technológiai fejlődéssel kapcsolatos aggályait:

A repülőgépek már túl bonyolultak a repüléshez. Már nem is pilóták kellenek hozzájuk, hanem informatikusok az MIT-ről. Sok terméknél látom még ezt. Mindig csak azt hajszoljuk, hogy tegyünk egy felesleges lépést előre, miközben a régi és egyszerűbb sokszor jobb. 

A másodperc töredéke kell egy döntéshez, és az összetettség veszélyt teremt. Ilyen nagy árat fizetünk egy nagyon kicsi haszonért. Nem tudom, hogy vagytok vele, de én nem akarom, hogy Albert Einstein legyen a pilótám. Nagyszerű repülésügyi szakembereket akarok, akik könnyen és gyorsan át tudják venni az irányítást egy repülő felett.

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.