Trump arra jutott, hogy a sok fejlesztés csak veszélyesebbé teszi repülést

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Miközben az amerikai elnök már az űrhaderő felállítását tervezi, a troposzférában közlekedő repülőgépeket szerinte már nincs hova fejleszteni, sőt a sok számítógépes biszbasztól azok már annyira bonyolulttá váltak, hogy az már veszélyes. Teljesen felesleges ennyit fejleszteni. 

Donald Trump kedden a Twitteren publikálta a túltolt technológiai fejlődéssel kapcsolatos aggályait:

A repülőgépek már túl bonyolultak a repüléshez. Már nem is pilóták kellenek hozzájuk, hanem informatikusok az MIT-ről. Sok terméknél látom még ezt. Mindig csak azt hajszoljuk, hogy tegyünk egy felesleges lépést előre, miközben a régi és egyszerűbb sokszor jobb. 

A másodperc töredéke kell egy döntéshez, és az összetettség veszélyt teremt. Ilyen nagy árat fizetünk egy nagyon kicsi haszonért. Nem tudom, hogy vagytok vele, de én nem akarom, hogy Albert Einstein legyen a pilótám. Nagyszerű repülésügyi szakembereket akarok, akik könnyen és gyorsan át tudják venni az irányítást egy repülő felett.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.