Varga Judit kirakott egy videót, amiből kiderül, miért lehet nőként fontos beosztású államtitkár a Miniszterelnökségen

sport
2019 március 18., 07:17
comments 202

37-szer dekázik egy focilabdával Varga Judit európai uniós kapcsolatokért felelős államtitkár egy videón, amit ő töltött fel a Facebookra.

link Forrás

Ez csak elsőre meglepő, a miskolci jogásznő életét ugyanis végigkísérte a labda: diákként a miskolci egyetem NB1 B-s kosárcsapatának volt a kapitánya, később pedig, miközben évekig élt Brüsszelben, ahová Áder János hívására érkezett politikai tanácsadónak, elkezdett focizni és játszott is a Saint Michel focicsapatában.

Ez kicsit sem akadályozza abban, hogy azóta durva beszólásokkal támadja Brüsszelt. Varga a dekázás mellett kommunistázásban erős különösen, a Nyugatot azzal vádolta, hogy koncepciós eljárásokat folytat ellenünk, Jean Claude Junckert meg simán lekomcsizta.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.