Varga Judit kirakott egy videót, amiből kiderül, miért lehet nőként fontos beosztású államtitkár a Miniszterelnökségen

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

37-szer dekázik egy focilabdával Varga Judit európai uniós kapcsolatokért felelős államtitkár egy videón, amit ő töltött fel a Facebookra. 

Ez csak elsőre meglepő, a miskolci jogásznő életét ugyanis végigkísérte a labda: diákként a miskolci egyetem NB1 B-s kosárcsapatának volt a kapitánya, később pedig, miközben évekig élt Brüsszelben, ahová Áder János hívására érkezett politikai tanácsadónak, elkezdett focizni és játszott is a Saint Michel focicsapatában. 

Ez kicsit sem akadályozza abban, hogy azóta durva beszólásokkal támadja Brüsszelt. Varga a dekázás mellett kommunistázásban erős különösen, a Nyugatot azzal vádolta, hogy koncepciós eljárásokat folytat ellenünk, Jean Claude Junckert meg simán lekomcsizta.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.