Ha csak egyetlen rövid videót szeretnél megnézni a fideszes médiabirodalomról és annak új vezetőjéről, akkor nem kell tovább keresned

Média
2019 március 22., 21:08

Sokszor írtunk róla, mennyire távol állnak az újságírástól azok a kormánypárti médiumok, amelyek közül a papír szerinti tulajdonosok vezényszóra 476 darabot adományoztak a KESMA nevű médiaalapítványnak. Ennek a páratlan méretű birodalomnak lett elvileg a vezetője Szánthó Miklós, az Alapjogokért központ igazgatója, aki rögtön hozzásegített minket, hogy mindössze 10 másodpercben tökéletesen bemutathassuk, hogyan működik a hivatalosan általa felügyelt „média”.

Botos Tamás videós műalkotásában azt láthatjuk, ahogy tegnap este megjelenik a Hír TV stúdiójában Szánthó Miklós mint független elemző, az Echo TV stúdiójában pedig az Alapjogokért Központ másik elemzője, Párkányi Eszter, és ugyanazon a napon, szinte ugyanabban az időpontban elmondják az aznapi üzenetet, de szó szerint ugyanúgy.

link Forrás

Nem csoda, hogy összevonják a Hír Tv-t és az Echót.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.