Ha csak egyetlen rövid videót szeretnél megnézni a fideszes médiabirodalomról és annak új vezetőjéről, akkor nem kell tovább keresned

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Sokszor írtunk róla, mennyire távol állnak az újságírástól azok a kormánypárti médiumok, amelyek közül a papír szerinti tulajdonosok vezényszóra 476 darabot adományoztak a KESMA nevű médiaalapítványnak. Ennek a páratlan méretű birodalomnak lett elvileg a vezetője Szánthó Miklós, az Alapjogokért központ igazgatója, aki rögtön hozzásegített minket, hogy mindössze 10 másodpercben tökéletesen bemutathassuk, hogyan működik a hivatalosan általa felügyelt „média”.

Botos Tamás videós műalkotásában azt láthatjuk, ahogy tegnap este megjelenik a Hír TV stúdiójában Szánthó Miklós mint független elemző, az Echo TV stúdiójában pedig az Alapjogokért Központ másik elemzője, Párkányi Eszter, és ugyanazon a napon, szinte ugyanabban az időpontban elmondják az aznapi üzenetet, de szó szerint ugyanúgy.

Nem csoda, hogy összevonják a Hír Tv-t és az Echót.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.