Miután McGregor bejelentette, hogy visszavonul, kiderült, hogy szexuális zaklatás miatt vizsgálatot indítottak ellene

bűnügy
2019 március 26., 19:13
comments 207

Pár órával azután, hogy a 30 éves ír Conor McGregor közölte, befejezi a pályafutását, kiderült, hogy szexuális zaklatás miatt vizsgálatot indítottak ellene – írta meg a New York Times.

photo_camera Conor McGregor 2018. szeptember 20-án. Fotó: Timothy A. Clary/AFP

A lap szerint a volt bajnokot januárban tartóztatták le, miután egy nő azt állította, hogy decemberben Dublinban szexuálisan zaklatta a férfi. Vádat nem emeltek McGregor ellen, de a lap forrásai szerint az ír rendőrség még mindig vizsgálatot folytat az ügyben.

McGregor ügyvédeinek szóvivője azt mondta, egy ideje terjed ez a történet, és nem világos, miért most írtak róla. Szerinte teljesen hamis az a feltételezés, hogy emiatt a pletyka miatt vonulna vissza a sztár.

Az utóbbi években MMA-s McGregor legutóbbi 2018. októberi meccsét botrányos körülmények között veszítette el az orosz Habib Nurmagomedov ellen, utána fogadkozott, hogy visszavágót fog követelni. (Guardian)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt