A Bécsben megölt áldozata maradványait bőröndökben, telekocsival vitte Jászalsószentgyörgyre

2019 március 27., szerda 14:49
110

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtótájékoztatón számolt be a Jászalsószentgyörgy külterületén megtalált, feldarabolt holttest miatt folytatott nyomozásról.

Március 2-án érkezett bejelentés a rendőrségre, hogy egy öntözőcsatornában gyanús zsákokat találtak. A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy a nejlonzsákok emberi testrészeket rejtettek.

A rendőrök a Nemzeti Szakértői és Kutató Központ kollégáival, az Europol és a környező országok rendőrhatóságainak munkatársaival rövid időn belül azonosították az elhunytat.

A szálak Jászladányra vezettek: március 25-én gyanúsítottként kihallgatták P. Sz.-t és az 51 éves édesanyját, akiket őrizetbe vettek. A 27 éves nő részletes beismerő vallomást tett: Bécsben követte el a bűncselekményt, és onnan telekocsi szolgáltatással bőröndökben szállította haza az elhunytat, majd az édesanyja segítségével rejtették el a holttestet.

Fotó: police.hu

A rendőrök kezdeményezték P. Sz. letartóztatását. (police.hu)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt