Fizetés nélkül is rommá verte a Haladás a minden pénzzel megkent Felcsútot

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Feltekerte magát a szombathelyi Haladás, és otthon 3-0-ra verte a felcsúti Puskás Akadémiát az NB-I 26. fordulójában. A gólokat Rabusic és Rui Pedro szerezték, utóbbi két találatot is értékesített, a második lesről, egy 11-es viszont kihagyott előtte. 

Itt a gól:

A két csapat között pedig óriási a kontraszt, hiszen éppen a héten volt hír arról, hogy a Haladást működtető Szombathelyi Haladás Labdarúgó és Sportszolgáltató Kft. 100 millió veszteséget görget maga előtt, a fizetések pedig heteket csúszkálnak. A Kft-t 800 millióért adnák el, vevőként pedig Mészáros Lőrinc neve is felmerült.

Ezzel szemben a miniszterelnök szülőfaluja melletti falucskában - ahol a miniszterelnök háza is található - működő Puskás elképesztő mennyiségű pénzzel van kitömve, elég csak a szponzorációs falra ránézni: az összes, Magyarországon komoly közbeszerzéseket nyerő cég nevét felfedezni rajta.

Radoki János ebben a videóban értékelte a csapat teljesítményét, mint mondta, csak a csapat 80 százaléka akart játszani, így aztán nagy pofont kaptak:

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.