Fizetés nélkül is rommá verte a Haladás a minden pénzzel megkent Felcsútot

Tbg
2019 március 30., szombat 17:07
144

Feltekerte magát a szombathelyi Haladás, és otthon 3-0-ra verte a felcsúti Puskás Akadémiát az NB-I 26. fordulójában. A gólokat Rabusic és Rui Pedro szerezték, utóbbi két találatot is értékesített, a második lesről, egy 11-es viszont kihagyott előtte. 

Itt a gól:

A két csapat között pedig óriási a kontraszt, hiszen éppen a héten volt hír arról, hogy a Haladást működtető Szombathelyi Haladás Labdarúgó és Sportszolgáltató Kft. 100 millió veszteséget görget maga előtt, a fizetések pedig heteket csúszkálnak. A Kft-t 800 millióért adnák el, vevőként pedig Mészáros Lőrinc neve is felmerült.

Ezzel szemben a miniszterelnök szülőfaluja melletti falucskában - ahol a miniszterelnök háza is található - működő Puskás elképesztő mennyiségű pénzzel van kitömve, elég csak a szponzorációs falra ránézni: az összes, Magyarországon komoly közbeszerzéseket nyerő cég nevét felfedezni rajta.

Radoki János ebben a videóban értékelte a csapat teljesítményét, mint mondta, csak a csapat 80 százaléka akart játszani, így aztán nagy pofont kaptak:

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt