Megünnepelték az egy éve nem működő Széll Kálmán téri metróajtó szülinapját

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Fotó: jarokelo.hu

Rendhagyó ünnepségre került sor vasárnap a budai Széll Kálmán téren: a köztéri problémák bejelentésével, azok továbbításával foglalkozó jarokelo.hu csapata megünnepelte a metróállomás egyik nem működő ajtajának első születésnapját. Volt lufi és torta is. 

A Széll Kálmán teret két és fél éve építették át és újították fel 5 milliárdból, de sok minden elromlott azóta, és nem mindenhol történtek meg a garanciális javítások. Például a metróállomás épületének egyik ajtajánál sem, amit így nap mint nap fejelnek le majdnem a gyanútlan tömegközlekedők, akik az állomáshoz közelítve -  naívan - működő fotocellára számítanak. 

A portált vezető Le Marietta szerint rengeteg bejelentést kapnak az ajtó miatt. Állítólag a BKK ígéretet tett, hogy garanciális úton megjavíttatják az ajtót, de ez egy éve nem történt meg. 

Általánosságban egy fotocellás ajtó megbütykölése 2019-ben talán nem egy megugorhatatlan feladat, de valószínűleg a Moszkva téri óra árnyékában nagyobb a nyomás az illetékeseken. 

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 8,5 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.