Megölte magát a csengeri örökösnő fia

2019 április 2., kedd 9:43
360

Öngyilkosságot követett el Sz. Gáborné, a csengeri örökösnő fia hétfőn, tudta meg a 24.hu. A lapnak a csalás gyanúja miatt előzetesben lévő nő korábbi ügyvédje és a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság is megerősítette a hírt, utóbbi hozzátette: a Mátészalkai Rendőrkapitányság Csengeri Rendőrőrse a haláleset körülményeit közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja, az ügyben idegenkezűségre utaló körülmény nem merült fel. 

A mesés örökségről szóló történettel Kósa Lajost is átverő asszony férje egy évvel ezelőtt vetett véget életének saját kezével. 

Fotó: ANTAL_N/ORFK

A csengeri nő a gyanú szerint éveken át vert át embereket azzal a történettel, hogy 1300 milliárd forintos örökség vár rá Németországban, és a pénz megszerzésééig kért anyagi segítséget. Az ügybe belekeveredett a Fidesz erős embere, Kósa Lajos is, akinek szerepét még mindig nem ismerni pontosan ebben a történetben, de az például biztos, hogy előkerült egy közjegyzői dokumentum, ami Kósa anyja nevére utaltatott volna 800 millió forintot Sz. Gábornétól. 

A botrány márciusi kirobbanása után Kósa szabályosan menekülni kezdett a sajtó elől, és még a fideszes médiában is csak leostobázva próbálták védeni

Arról, hogy milyen forgatókönyvek képzelhetőek el fideszes politikus szerepével kapcsolatban, a Ha Kósa csak hülye volt, akkor is súlyos dolgokkal kell elszámolnia című cikkünkben írtunk részletesen. 

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt