Csak nem sikerül elengedniük a fideszeseknek az Echo TV-t

Pénteken nem sokkal délután három óra után kikerült egy poszt a Hír TV Facebook-oldalára, ez:

Első ránézésre nincs is vele semmi gond, másodikra is csak annyi, hogy az ajánlóban említett Echo TV már napok óta nem létezik, a fideszes médiaholding vezetése ugyanis bezárta, hiszen, miután Simicskától visszaszerezték a Hír TV-t nem volt már többé szükség rá. A tévé felújított stúdióját és több munkatársát át is vette a Hír TV. 

Még jó, hogy a médiaholding létrehozásakor megmondták: náluk nem szűnnek meg szerkesztőségek, náluk nincsen létbizonytalanság.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.