Trump azt mondja, nem olvasta el a Mueller-jelentést, de tudja, hogy tisztázta őt

külföld
2019 április 06., 18:06
comments 104

Az Amerikai Egyesült Államok 45. elnöke szombat reggel jó szokásához híven twitterezni kezdett. Azt írta, nem olvasta el a teljes Mueller-jelentést, pedig minden joga megvan hozzá, de tudja, hogy nem volt összejátszás az oroszokkal. Robert Muellert és az embereit Trump-gyűlölő demokratáknak nevezte, akik két évet és 30 millió dollárt kaptak, de nem találtak semmit. Szerinte mindegy, milyen bizonyítékokat kapnak a demokraták, „SOSEM lesznek elégedettek”.

photo_camera Fotó: Saul Loeb/AFP

Mivel Trump igazságügyi minisztere, William Barr eddig csak egy pár oldalas összefoglalót tett közzé, a demokrata képviselők akár bíróság elé is vihetik az ügyet. Próbálják elérni a nyilvánosságra hozatalt, de a republikánusok többször is leszavazták őket. A jelentésről bővebben itt írtunk. (Slate)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.