Irán nyugalmazott elnöke belebolondulni látszik az amerikai rapperek kőkemény világába

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Mahmúd Ahmedinezsád 2005 és 2013 között volt Irán elnöke, és keményvonalasnak számított az eleve teokratikus köztársaság politikai elitjén belül is. A 2009-es választás után például rengeteg embert csuktak le és vertek meg a rendőrei, amikor óriási tüntetések kezdődtek a csalások miatt. Ő volt az a politikus, aki szerint a holokausztot a zsidók csak azért találták ki, hogy Izraelt megalapíthassák, az AIDS-ről pedig azt mondta, hogy a nyugati titkosszolgálatok terjesztették el.

Ahmedinezsád ugyan már hat éve nyugdíjba vonult, de a Twitteren igen aktív. Vasárnap arról írt, hogy most értesült Nipsey Hussle két héttel ezelőtti meggyilkolásáról, és az alkalomból rögtön küldött is egy Tupac Shakur idézetet a világnak:

  Síita digiri rendőrállam, YO

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.