A Mokka műsorvezetője lett az ember, aki a Híres Zöld Inget adta Orbánnak, miután ő lepörköltezte a sajátját

Média
2019 április 30., 10:20
comments 139

Május 6-tól új taggal bővül a TV2 Mokka csapata: a reggeli adás új műsorvezetője Takács Bence lesz, akit Istenes László mellett láthatnak majd a nézők - írja az Index. A TV2 közleménye szerint Takács korábban a Duna TV sportriportere volt, az elmúlt 10 évben pedig főként az Echo TV és MTVA műsoraiban láthattuk. Azt nem említi a közlemény, hogy Takács korábban a felcsúti Puskás Akadémia kommunikációs igazgatója, illetve a Fővárosi Törvényszék kommunikációs tanácsadója is volt.

Az Átlátszó egyik korábbi cikke szerint Takács végzettsége szerint testnevelő-egészségtan tanár és előadóművész, kommunikációs végzettséggel nem rendelkezik.

Arról szintén nem írnak, hogy a legenda szerint Takács volt az, aki a 2017-es kötcsei Polgári Pikniken kölcsönadta Orbán Viktornak az azóta elhíresült zöld inget, ugyanis korábban Orbán lepörköltezte a saját fehér ingét. (Index)

photo_camera Forrás: Orbán Viktor/Facebook

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.