A Mokka műsorvezetője lett az ember, aki a Híres Zöld Inget adta Orbánnak, miután ő lepörköltezte a sajátját

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Május 6-tól új taggal bővül a TV2 Mokka csapata: a reggeli adás új műsorvezetője Takács Bence lesz, akit Istenes László mellett láthatnak majd a nézők - írja az Index. A TV2 közleménye szerint Takács korábban a Duna TV sportriportere volt, az elmúlt 10 évben pedig főként az Echo TV és MTVA műsoraiban láthattuk. Azt nem említi a közlemény, hogy Takács korábban a felcsúti Puskás Akadémia kommunikációs igazgatója, illetve a Fővárosi Törvényszék kommunikációs tanácsadója is volt.

Az Átlátszó egyik korábbi cikke szerint  Takács végzettsége szerint testnevelő-egészségtan tanár és előadóművész, kommunikációs végzettséggel nem rendelkezik.

Arról szintén nem írnak, hogy a legenda szerint Takács volt az, aki a 2017-es kötcsei Polgári Pikniken kölcsönadta Orbán Viktornak az azóta elhíresült zöld inget, ugyanis korábban Orbán lepörköltezte a saját fehér ingét. (Index)

Forrás: Orbán Viktor/Facebook

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.