A Mokka műsorvezetője lett az ember, aki a Híres Zöld Inget adta Orbánnak, miután ő lepörköltezte a sajátját

2019 április 30., kedd 10:20
141

Május 6-tól új taggal bővül a TV2 Mokka csapata: a reggeli adás új műsorvezetője Takács Bence lesz, akit Istenes László mellett láthatnak majd a nézők - írja az Index. A TV2 közleménye szerint Takács korábban a Duna TV sportriportere volt, az elmúlt 10 évben pedig főként az Echo TV és MTVA műsoraiban láthattuk. Azt nem említi a közlemény, hogy Takács korábban a felcsúti Puskás Akadémia kommunikációs igazgatója, illetve a Fővárosi Törvényszék kommunikációs tanácsadója is volt.

Az Átlátszó egyik korábbi cikke szerint Takács végzettsége szerint testnevelő-egészségtan tanár és előadóművész, kommunikációs végzettséggel nem rendelkezik.

Arról szintén nem írnak, hogy a legenda szerint Takács volt az, aki a 2017-es kötcsei Polgári Pikniken kölcsönadta Orbán Viktornak az azóta elhíresült zöld inget, ugyanis korábban Orbán lepörköltezte a saját fehér ingét. (Index)

Forrás: Orbán Viktor/Facebook

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt