Orbán fogadott egy 3 éves gyereket

politika
2019 május 04., 05:20
comments 426

3. születésnapja alkalmából az Országházban fogadott egy Ádám nevű gyereket Orbán Viktor. Ádám először a miniszterelnöki dolgozószobában sütizett, aztán Orbán a korona mellett elvezette a parlamenti ülésterembe, ahol elmagyarázta a gyereknek a demokráciát.

„Például döntsük el, hogy kapjon-e ma Ádám kakaót. Aki egyetért, nyomja meg ezt a gombot. És kiírják, hogy hányan akarnak neked kakaót adni. (Vagy) Ádám ma ne igyon kakaót, hopp akkor megnyomják ezt. És akkor nem kapsz kakaót” – magyarázta a miniszterelnök, hogyan vonhatja meg a napi élelmiszert a parlament fideszes többsége magyar állampolgároktól.

Boldog születésnapot, Ádám!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.