A legnagyobb magyar online szexkutatás újra a 444-en

Idén már másodszor mérik meg az ELTE Pszichológiai Intézetének kutatói, hogy kivel, hogyan és mennyit dugnak és maszturbálnak a magyarok.

Az előző, 2017-es felmérésből például kiderült, hogy a kitöltők

  • átlagosan 13 évesen maszturbáltak először,
  • 17 évesen veszítették el a szüzességüket,
  • és 7 szexuális partnerük volt eddig az életük során.

A mostani teszt, ahogyan az előző is, nagyon alapos, átlagos szexuális élettel is 20-25 percig tart kitölteni, persze minél cifrább dolgokat csinál az ember, annál hosszabb (és minél sivárabb a szexuális élete, annál rövidebb).

A teszt teljesen anonim, de ha valaki megadja az email címét, akkor részt vehet egy sorsoláson, amin 15 darab 14 ezer forint értékű media marktos vásárlási utalványt lehet nyerni.

Ezen kívül az sem árt, ha az ember néha nyugodtan végiggondolja a saját (szexuális)viselkedését, hogy az mennyi örömöt vagy éppen kellemetlenséget okoz neki. A kutatás például sokat foglalkozik a szexfüggőséggel, amit hivatalosan "Kompulzív Szexuális Viselkedés Zavarnak" hívnak.

A kérdőív végén a válaszok alapján az ember egy pár soros visszajelzést is kap, hogy mire érdemes odafigyelnie akár a szexuális életével, akár általánosabban az életvezetéssel kapcsolatban.

Az eredményekről itt a 444-en lehet majd először olvasni.

Szóval ELTE szexfelmérés errefelé.

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.