A legnagyobb magyar online szexkutatás újra a 444-en

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Idén már másodszor mérik meg az ELTE Pszichológiai Intézetének kutatói, hogy kivel, hogyan és mennyit dugnak és maszturbálnak a magyarok.

Az előző, 2017-es felmérésből például kiderült, hogy a kitöltők

  • átlagosan 13 évesen maszturbáltak először,
  • 17 évesen veszítették el a szüzességüket,
  • és 7 szexuális partnerük volt eddig az életük során.

A mostani teszt, ahogyan az előző is, nagyon alapos, átlagos szexuális élettel is 20-25 percig tart kitölteni, persze minél cifrább dolgokat csinál az ember, annál hosszabb (és minél sivárabb a szexuális élete, annál rövidebb).

A teszt teljesen anonim, de ha valaki megadja az email címét, akkor részt vehet egy sorsoláson, amin 15 darab 14 ezer forint értékű media marktos vásárlási utalványt lehet nyerni.

Ezen kívül az sem árt, ha az ember néha nyugodtan végiggondolja a saját (szexuális)viselkedését, hogy az mennyi örömöt vagy éppen kellemetlenséget okoz neki. A kutatás például sokat foglalkozik a szexfüggőséggel, amit hivatalosan "Kompulzív Szexuális Viselkedés Zavarnak" hívnak.

A kérdőív végén a válaszok alapján az ember egy pár soros visszajelzést is kap, hogy mire érdemes odafigyelnie akár a szexuális életével, akár általánosabban az életvezetéssel kapcsolatban.

Az eredményekről itt a 444-en lehet majd először olvasni.

Szóval ELTE szexfelmérés errefelé.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.