A ringben halt meg egy pankrátor Londonban

GYÁSZ
2019 május 12., 14:08
comments 166

Cesar Barron, akit Silver Kingként ismertek, szombaton egy londoni mérkőzésen/előadáson a ringben összeesett, és meghalt – írja a BBC. A mexikói sajtó szerint az 51 éves férfi valószínűleg infarktust kapott. Először azt hitték, a rosszulléte a műsor része, de hamar világossá vált, hogy ezúttal nem színjáték, ami történik.

link Forrás

Silver King mexikói sztár volt, Jack Black oldalán szerepelt a 2005-ös Nacho Libre című filmben is. Már az apja is lucha libre harcos, vagyis maszkos pankrátor volt, és Silver King 1997 és 2000 között az amerikai élvonalban szerepelt. (BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.