Pár órával a 444 felhívása után egy olvasó élő patkánnyal szelfizett a Teréz körút sarkán

ÁLLAT
2019 május 13., 22:11
comments 206

Miután hétfőn két ismert magyar művész is döglött patkánnyal pózolós videót, illetve fotót lőtt magáról Budapest belterületén - Kardos-Horváth János pozenészről és Karafiáth Orsolya íróról van szó -, este fél nyolckor a következő felhívást tettem közzé:

ha az ügyeletem alatt, vagyis éjfélig döglött vagy élő patkánnyal találkozol Budapesten, fotózd le magatokat és küldd el a szilyl KUKAC 444.hu címre PATKÁNY subjecttel, én pedig kiposztollak!

Olvasónk, Sigurd alig három és fél órával később, hétfőn este 11-kor már küldte is a frissen lőtt szelfit egy élő, láthatóan jó formában lévő rágcsálóval, akivel a Nagykörút és a Podmaiczky utca kereszteződésénél találkozott.

Íme:

Ha nem látnád jól, ki ül a jobb alső sarokban, ő az:

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.