Két földikutya melegházassága miatt nagyon megharagudott egy amerikai rajzfilmre Gorka Sebestyén

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Gorka Sebestyén America First című rádióműsorában beszélt az Arthur című rajzfilm sorozatról.

„Ez a kultúránkért folytatott háború, ezért vagyunk itt.  Nincs civil társadalom, nincs barátság, nincs család, csak permanens forradalom.”

A Washington Post beszámolója szerint Gorka többek között ezeket mondta, miután a 15 éve műsoron lévő rajzfilm új epizódja két mellékszereplő földikutya melegházasságát mutatta be. Nigel Ratburn, a főszereplő Arthur általános iskolai tanára házasodik össze egy Patrick nevű csokoládékészítővel.

Az epizódban nincs különösebb utalás a házasuló felek nemére, de mindkét rágcsáló zakóban van az esküvőn, innen és nevükből is lehet következtetni, hogy azonos neműek. Gorkával szemben a rajzfilm szereplői semmilyen különösebb jelentőséget nem tulajdonítanak annak, hogy azonos nemű rágcsálók házasodnak össze.

A brit születésű, magyar származású Gorka korábban a Breitbart nevű szélsőjobboldali portál szerzője volt, után egy ideig a Fehér Házban dolgozott Trump elnök mellett, de aztán 2017 augusztusában távoznia kellett, miközben az elnöki tanácsadóként működő szintén volt Breitbartos Steve Bannon is folyamatosan veszített a befolyásából.

A magyar kormányzati szereplőkhöz képest egyébként Gorka reakciója visszafogott, Kövér László országgyűlési elnök tegnap hasonlította a pedofilokhoz a gyerekre vágyó homoszexuális párokat, amivel ma Gulyás Gergely Általános Miniszter is egyetértett.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.