Milliós prémiumot kapott Vida István, aki a Németh Szilárd receptjeit bemutató Csepeli Hírmondót adja ki

2019 május 21., kedd 15:09
60

A fideszes vezetésű csepeli önkormányzat képviselő-testülete Borbély Lénárd polgármester előterjesztésére az éves alapbére 50 százalékát kitevő prémiumot szavazott meg Vida Istvánnak, a Csepeli Városkép Kft. ügyvezetőjének – írta meg a 24.hu.

A havi 850 ezer bruttót kereső Vida az előterjesztés szerint azért kapta a jutalmat, mert a cég a 2018-as foci-vb alatt jól működtette a csepeli szurkolói arénát, illetve a Családok Éve programokban háromszor is rendezett családi hajókirándulást, és 1800 nyugdíjast is meghajóztattak.

A szintén Vida irányítása alatt álló, önkormányzati fenntartású Csepeli Hírmondó tavaly 1,3 milliós bírságot fizetett a fenntartónak, mert túltolta Németh Szilárd és a Fidesz népszerűsítését, Németh Szilárdnak még főzőrovata is volt, az ellenzék pedig semmi teret nem kapott. A a kéthetente minden kerületi postaládába bedobott Csepeli Hírmondóra évi 40 milliót költ az önkormányzat.

A Csepeli Hírmondó gasztrorovata sok-sok zsírral

A lap nemrég megint a választási bizottság elé került, mivel az ellenzéki politikusok továbbra sem kapnak teret: a Fővárosi Választási Bizottság idén is elmarasztalta a lapot, és 149 ezer forint bírságot szabott ki, de a pénzbüntetést az NVB eltörölte, mondván,  a politikai kiegyensúlyozatlanság mögött nem találtak szerkesztői szándékosságot. (24.hu)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt