Egy újabb XXII. kerületi kátyú kapott növényeket

Nemrég írtunk arról, hogy a XXII. kerületi, Szabadkai úton megjelent egy kátyú, amit valaki a környékről elkezdett kiskertté alakítani. 

Szerdán olvasónk, Ágnes jelezte, hogy nem ez az egyetlen kátyú, amivel ez történt a környéken. Mint írja, pár napja 200 méterre az első kátyútól megjelent egy határozott fellépésű, jóvágású új kátyú is. És mivel nem hívei a diszkriminációnak, így tegnap a másodszülött is megkapta a saját virágját. 

„Sajnos egyik szomszédnak sem volt felesleges kerti törpéje így azért még nem tökéletes a kompozíció.  Ám, ha van olyan kedves olvasó aki fel tudna ajánlani egyet,  szívesen kihelyeznénk Mielőtt bárki aggódna a virágok miatt,  megnyugtatásul írom,  hogy mivel naponta kerülgetjük a kátyúkat,  így többször is ellenőrizzük,  hogy elegendő vizet kapjanak” – írta még Ágnes. 

Az első kátyúról szóló cikkünkben írtunk arról is, hogy a helyiek beszámolója szerint hiába járnak itt buszok is, a rendszeresen megjelenő kátyúk akár hetekig is maradhatnak, mielőtt befoltozzák őket. 

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.