Egy újabb XXII. kerületi kátyú kapott növényeket

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Nemrég írtunk arról, hogy a XXII. kerületi, Szabadkai úton megjelent egy kátyú, amit valaki a környékről elkezdett kiskertté alakítani. 

Szerdán olvasónk, Ágnes jelezte, hogy nem ez az egyetlen kátyú, amivel ez történt a környéken. Mint írja, pár napja 200 méterre az első kátyútól megjelent egy határozott fellépésű, jóvágású új kátyú is. És mivel nem hívei a diszkriminációnak, így tegnap a másodszülött is megkapta a saját virágját. 

„Sajnos egyik szomszédnak sem volt felesleges kerti törpéje így azért még nem tökéletes a kompozíció.  Ám, ha van olyan kedves olvasó aki fel tudna ajánlani egyet,  szívesen kihelyeznénk Mielőtt bárki aggódna a virágok miatt,  megnyugtatásul írom,  hogy mivel naponta kerülgetjük a kátyúkat,  így többször is ellenőrizzük,  hogy elegendő vizet kapjanak” – írta még Ágnes. 

Az első kátyúról szóló cikkünkben írtunk arról is, hogy a helyiek beszámolója szerint hiába járnak itt buszok is, a rendszeresen megjelenő kátyúk akár hetekig is maradhatnak, mielőtt befoltozzák őket. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.