Vlagyimir Putyin orosz elnök a Barátság Érdemrenddel tüntette ki a FIFA elnökét

futball
2019 május 23., 15:30
comments 22

Vlagyimir Putyin orosz elnök Barátság Érdemrenddel tüntette ki Gianni Infantinót, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) elnökét.

photo_camera Fotó: Alekszej Nikolszkij/Szputnyik

A Kremlben tartott ünnepségen Infantino köszönetet mondott Oroszországnak a tavaly nyári foci-vb megrendezéséért, amit az eddigi legjobbnak nevezett. Azt mondta: az oroszok barátként üdvözölték a világot, a világ pedig örökké tartó baráti kötelékeket teremtett az országgal.

Putyin köszönetét fejezte ki mindazoknak, akik segítettek a torna lebonyolításában, beleértve a FIFA elnökét is.

A francia sikerrel véget ért vb jelentős biztonsági problémák és incidensek nélkül zajlott le, és a játékosok, illetve a szurkolók is elégedettek voltak a szervezéssel – írja az MTI.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.