Egy orosz hintázó fiú élőben adta elő a „még minden rendben”-mémet

Az orosz sarkvidéken készült ez a videó egy 9 éves fiúról, aki a háttérben terjedő lángokra ügyet sem vetve hintázik tovább:

De mire hasonlít leginkább ez a jelenet?

Természetesen korunk egyik nagy mémjére:

Aminek egyébként korábban is volt élőszereplős változata. 

A Moscow Times cikke szerint a fiút Dimának hívják, és valójában nem volt veszélyben, mert a tűz biztonságos távolságra volt a játszótértől. Egy rokona pedig azt nyilatkozta:

„Egyszerűen csak hintázni akart.”

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.