Beázott a felújított metróállomás Újpestnél, de tök jól megoldották

Nem is olyan régen, március 30-án adták át az M3-as metró felújított, északi (Újpest-központ és a Lehel tér közötti) szakaszát, de úgy látszik, nem minden munka sikerült olyan jól. A Metróért Egyesült posztolta a Facebookra, hogy az Újpest-Városkapu állomás nem bírta a hirtelen lehullott, nagy mennyiségű csapadékot, és már be is ázott. Ezúttal azonban nem a Kálvin téren már oly sokszor alkalmazott, praktikus megoldást választották (vödrök kihelyezése), hanem egyszerűen körbekordonozták a pocsolyát. 

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.