Beázott a felújított metróállomás Újpestnél, de tök jól megoldották

Nem is olyan régen, március 30-án adták át az M3-as metró felújított, északi (Újpest-központ és a Lehel tér közötti) szakaszát, de úgy látszik, nem minden munka sikerült olyan jól. A Metróért Egyesült posztolta a Facebookra, hogy az Újpest-Városkapu állomás nem bírta a hirtelen lehullott, nagy mennyiségű csapadékot, és már be is ázott. Ezúttal azonban nem a Kálvin téren már oly sokszor alkalmazott, praktikus megoldást választották (vödrök kihelyezése), hanem egyszerűen körbekordonozták a pocsolyát. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.