Beázott a felújított metróállomás Újpestnél, de tök jól megoldották

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Nem is olyan régen, március 30-án adták át az M3-as metró felújított, északi (Újpest-központ és a Lehel tér közötti) szakaszát, de úgy látszik, nem minden munka sikerült olyan jól. A Metróért Egyesült posztolta a Facebookra, hogy az Újpest-Városkapu állomás nem bírta a hirtelen lehullott, nagy mennyiségű csapadékot, és már be is ázott. Ezúttal azonban nem a Kálvin téren már oly sokszor alkalmazott, praktikus megoldást választották (vödrök kihelyezése), hanem egyszerűen körbekordonozták a pocsolyát. 

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.