Bár Orbán a pápa csíksomlyói miséjén nem volt ott, a BL-döntőt azért nem hagyta ki

futball
2019 június 02., 06:13
comments 825

Szombaton Ferenc pápa csíksomlyói miséjén Semjén Zsolt képviselte a kereszténység megmaradásáért küzdő kormányt, mivel Magyarország miniszterelnöke előre jelezte, hogy nem lesz ott a kivételes eseményen.  

De az olvasónk által küldött kép szerint 

Orbán Viktor a nap másik szakrális eseményére már fel tudta szabadítani magát, így élőben nézhette végig, ahogy a Bajnokok Ligájának madridi döntőjében a Liverpool 2-0-ra megveri a  Tottenhamet.  

Orbán Viktor a BL-döntőn
photo_camera Orbán Viktor a BL-döntőn Fotó: Olvasónk/444

Csíksomlyón a pápa az idegen kultúrák találkozásáról és a kölcsönös megismerésről beszélt, Madridban pedig Mohamed Szalah már a meccs második percében megszerezte az első gólt.  

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.