Annyira összeveszett két mozdonyvezető, hogy végül egyikük sem vezethette a retró mozdonyt, és lefújták a várva várt programot

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A jó öreg Nohab mozdonyok nem nagyon népes, de elszánt rajongótábora rögvest felvillanyozódik, amint lehetősége adódik megcsodálni a régi típust. Vasárnap ráadásul megy különleges példány, a 017-es állt volna szolgálatba, amely az Indóház szakértő megjegyzése szerint „az egyetlen Nohab itthon, aki 120-szal képes közlekedni, illetve villamos fűtőberendezése is van. Ezt ki is szokták használni a nosztalgiás meneteken.”

Az RTL Klub Híradója által feltárt szomorú történet végén azonban füstbe ment a terv. Szemtanúk szerint szépen csatlakoztatták a Nohabot a székesfehérvári állomáson, amikor is megjelent egy második mozdonyvezető, aki a kollégájával éktelen kiabálásba kezdett. A vita eredménye pedig végül az lett, hogy a csodálatos Nohabot lecserélték egy átlagos mozdonyra, és egyórás késéssel útnak indultak Tapolca felé.

A résztvevők kommentekben dühöngtek, hsiezn sokan direkt azért vettek csak jegyet, hogy Nohabbal utazhassanak. 

  • „...a 6 éves kisfiam meg sír mert mert nem láthatja a kedvenc mozdonyát mert nagy nohab rajongó” 
  • „Vagyunk itt egy páran, akik csak ezért az élményért vettünk jegyet Tapolcára.”
  • „Az idióta bürokrácia miatt egy vonatnyi ember élményét sikerült elb@szni, egy menetrend szerint közlekedő vonatot órákra megkésetni. Egy újabb esemény amire büszke lehet a vasúttársaságunk.”

A MÁV elnézést kért a történtekért, és vizsgálják az esetet.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 8,5 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.