Dunai "hajótörés bulit" reklámoznak a budapesti Liszt Ferenc reptérre érkező turistáknak

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Panyi Szabolcs, a Direkt36 újságírója tett ki egy rövid videót az Instagramjára a budapesti Liszt Ferenc repülőtér érkezési oldaláról, ahol dunai hajótörés bulit reklámoznak a fővárosba érkező turistáknak.

Frissítés: cikkünk megjelenése után a reklámot azonnal leszedték.

A videón az látszik, hogy a

Shipwrecked boat party

azaz

Hajótörés buli

nevű rendezvény két órán át tart, és korlátlan italfogyasztás jár a belépő mellé.

Múlt hét szerdán súlyos hajóbaleset történt a Dunán, hét ember meghalt, heten megsérültek és 21 ember eltűnt a folyóban.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.