Kövér és Hiller a Rogánékat is reptető cég bérelt gépével utaztak Rómába

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Bár Budapestről naponta 3-8 menetrend szerinti repülőjárat indul Rómába, Kövér László, a parlment elnöke és a vele tartó 8 tagú delegáció április 2-án a Fly-Coop Kft.-től bérelt magángéppel utazott ki Rómába, hogy meglátogassák az olasz szenátus elnökét. 

Az mfor.hu cikke szerint a gépet 6,8 millió forintért bérelte az Országgyűlés Hivatala. A Kövérrel tartó delegáció tagja volt az olaszul jól beszélő szocialista Hiller István országgyűlési alelnök, a parlament olasz-magyar baráti tagozatának elnöke, és a fideszes Selmeczi Gabriella képviselő, a tagozat tagja is. 

Az út során Kövér találkozott Matteo Salvini szélsőjobboldali belügyminiszterrel is, akit amiatt magasztalt, ami miatt a politikust a pápa is elítélte, nevezetesen a tengeren érkező menekültekkel szembeni keménykedés miatt. 

A Fly-Coop az a cég, amelyikkel a Rogán házaspár azt a helikoptert barterezte, amivel annak idején Szabó Zsófi bulvárszereplő esküvőjére utaztak.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.