Kövér és Hiller a Rogánékat is reptető cég bérelt gépével utaztak Rómába

POLITIKA
2019 június 3., 6:46
comments 109

Bár Budapestről naponta 3-8 menetrend szerinti repülőjárat indul Rómába, Kövér László, a parlment elnöke és a vele tartó 8 tagú delegáció április 2-án a Fly-Coop Kft.-től bérelt magángéppel utazott ki Rómába, hogy meglátogassák az olasz szenátus elnökét. 

Az mfor.hu cikke szerint a gépet 6,8 millió forintért bérelte az Országgyűlés Hivatala. A Kövérrel tartó delegáció tagja volt az olaszul jól beszélő szocialista Hiller István országgyűlési alelnök, a parlament olasz-magyar baráti tagozatának elnöke, és a fideszes Selmeczi Gabriella képviselő, a tagozat tagja is. 

Az út során Kövér találkozott Matteo Salvini szélsőjobboldali belügyminiszterrel is, akit amiatt magasztalt, ami miatt a politikust a pápa is elítélte, nevezetesen a tengeren érkező menekültekkel szembeni keménykedés miatt. 

A Fly-Coop az a cég, amelyikkel a Rogán házaspár azt a helikoptert barterezte, amivel annak idején Szabó Zsófi bulvárszereplő esküvőjére utaztak.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt