Sallai Róbert Benedek közleményt adott ki arról, hogy senkinek semmi köze hozzá, de hivatalosan is kilépett az LMP-ből

2019 június 5., szerda 11:13
295

A Magyar Hang írta meg, hogy Sallai Róbert Benedek volt parlamenti képviselő a Facebookon közleményt adott ki arról, hogy:

„Szerintem senkinek semmi köze hozzá, hiszen a valláshoz hasonlóan szerintem a politikai meggyőződése is mindenki magánügye, de nem akarom, hogy utólag valami idióta azzal jöjjön, hogy sunnyogok. Tegnap éjjel hivatalosan is kiléptem az LMP-ből.”

A lépését úgy indokolta, hogy bár január 1-től nem fizetett tagdíjat, de most egy világos nyilatkozatot tett, hogy véletlenül se tartsák nyilván tagként, mert „ehhez az identitászavaros, ungárpetikés LMP-hez már semmi közöm” (Az „identitászavaros” szó helyett eredetileg „riszálós” szerepelt.)

Sallai Róbert Benedek LMP-s képviselő felszólal a Stop Soros törvénycsomag általános vitájában az Országgyűlés plenáris ülésén 2018. február 20-án. Fotó: Balogh Zoltán/MTI/MTVA

Azt is írta, hogy: „Már jó ideje csak az a dac tartott itt, hogy tovább legyek, mint a mandátumtolvaj, szószegő Hadházy Ákos és Szél »Mandátumtolvaj« Bernadett.” Sallai Róbert Benedek tavaly azt írta, nagyon örül, hogy nem következmények nélküli párt az LMP, ahová azután is visszavették, hogy egy etikai vitában székestül borította fel Hadházy Ákost.

Puzsér Róbertről pedig megjegyezte, hogy: „Ennek ellenére a fickó következetesebb és elvhűbb, mint az LMP jelen vezetése, és szívesebben lennék vele egy pártban, mint a jelen LMP többségével. Puzsér Róbertet nem ismerem személyesen, de sajnos már politikailag közelebb áll hozzám, mint az LMP.” (Magyar Hang)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt