Varga Mihály megoldotta a gyenge forint problémáját: itthon is lehet nyaralni!

gazdaság
2019 június 06., 05:52
comments 481

Mi, magyarok már hozzászokhattunk a forint sajátos szezonális ingadozásához, mármint hogy nyáron, amikor mi, magyarok forintunkat valutára kalandozni indulnánk, miközben az országot elárasztó turistahordák pont forintra váltanák valutájukat, a forint árfolyama hirtelen gyengélkedni kezd. Amilyen hasznos ez a Magyar Nemzeti Banknak, annyira zsebbevágóan rossz ez mindannyiunknak.

Rendeld meg a
444 jó helyMagyarországon
kalauzt július 3-ig, és fedezd fel velünk az országot!

A probléma minden jel szerint nem ismeretlen legfőbb pénzügyi vezetőink előtt sem. Varga Mihály pénzügyminiszter például a Figyelőnek adott interjújában a kérdésre, hogy mit javasol a nyaralni vágyó magyaroknak, mikor váltsanak pénzt, Varga azt felelte, hogy [i]zgalmas egy külföldi kirándulás, de egyáltalán nem baj, ha honfitársaink itthon töltik a szabadságukat, itthon pihennek és költenek. Annyi szép és érdekes látnivaló van Magyarországon" - mondta annak az országnak a pénzügyminisztere, amelyik amúgy egy nyílegyenes autósztrádát épített, amin villámgyorsan lehet elszáguldani Közép-Európa legnagyobb tava mellett a horvát tengerpartra menet. (Via HVG)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.