Utoljára lépett fel Magyarországon a Slayer

A Slayer tavaly úgy döntött, hogy meghosszabbítja a világkörüli búcsúturnéját, és miután fellép Dél-Amerikában, Ausztráliában és Japánban, idén nyáron visszatér Európába. Budapesten, az Arénában is felléptek.

Tom Araya énekes-basszusgitáros az amerikai Slayer zenekar koncertjén a Papp László Budapest Sportarénában 2019. június 11-én.Fotó: Mohai Balázs/MTI/MTVA
Kerry King gitáros az amerikai Slayer zenekar koncertjén a Papp László Budapest Sportarénában 2019. június 11-én.Fotó: Mohai Balázs/MTI/MTVA
Gary Holt gitáros, Tom Araya énekes basszusgitáros és Kerry King gitáros (b-j) az amerikai Slayer zenekar koncertjén a Papp László Budapest Sportarénában 2019. június 11-én.Fotó: Mohai Balázs/MTI/MTVA

A 38 éve alakult, legendás thrash metal zenekar azért döntött a feloszlás mellett, mert megöregedtek (egyre nehezebb útra kelni, és ha az ember megteheti, ebben a korban már inkább van a családjával), másrészt Jeff Hanneman gitáros 2015-ben meghalt, és azóta már nem ugyanolyan a Slayer. Tom Araya énekes-basszusgitárost pedig még egészségügyi panaszok is gyötrik a nyakműtéte óta.

A cikk egy korábbi verziójában tévesen azt állítottam, hogy tavaly is felléptek Budapesten, pedig csak Bécsig jutottak el. A tévedésért elnézést kérek.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.