Utoljára lépett fel Magyarországon a Slayer

Budapest
2019 június 11., 21:34
comments 186

A Slayer tavaly úgy döntött, hogy meghosszabbítja a világkörüli búcsúturnéját, és miután fellép Dél-Amerikában, Ausztráliában és Japánban, idén nyáron visszatér Európába. Budapesten, az Arénában is felléptek.

Tom Araya énekes-basszusgitáros az amerikai Slayer zenekar koncertjén a Papp László Budapest Sportarénában 2019. június 11-én.
photo_camera Tom Araya énekes-basszusgitáros az amerikai Slayer zenekar koncertjén a Papp László Budapest Sportarénában 2019. június 11-én. Fotó: Mohai Balázs/MTI/MTVA
Kerry King gitáros az amerikai Slayer zenekar koncertjén a Papp László Budapest Sportarénában 2019. június 11-én.
photo_camera Kerry King gitáros az amerikai Slayer zenekar koncertjén a Papp László Budapest Sportarénában 2019. június 11-én. Fotó: Mohai Balázs/MTI/MTVA
Gary Holt gitáros, Tom Araya énekes basszusgitáros és Kerry King gitáros (b-j) az amerikai Slayer zenekar koncertjén a Papp László Budapest Sportarénában 2019. június 11-én.
photo_camera Gary Holt gitáros, Tom Araya énekes basszusgitáros és Kerry King gitáros (b-j) az amerikai Slayer zenekar koncertjén a Papp László Budapest Sportarénában 2019. június 11-én. Fotó: Mohai Balázs/MTI/MTVA

A 38 éve alakult, legendás thrash metal zenekar azért döntött a feloszlás mellett, mert megöregedtek (egyre nehezebb útra kelni, és ha az ember megteheti, ebben a korban már inkább van a családjával), másrészt Jeff Hanneman gitáros 2015-ben meghalt, és azóta már nem ugyanolyan a Slayer. Tom Araya énekes-basszusgitárost pedig még egészségügyi panaszok is gyötrik a nyakműtéte óta.

link Forrás

A cikk egy korábbi verziójában tévesen azt állítottam, hogy tavaly is felléptek Budapesten, pedig csak Bécsig jutottak el. A tévedésért elnézést kérek.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.