M. Ricsi jobban van, ügyvédei szeretnék, ha nyáron külföldre is elutazhatna

bűnügy
2019 június 27., 13:21
comments 402

Túl van a szívműtét utáni rehabilitáción M. Richárd, és ott lesz a jövőheti tárgyaláson

- erről a férfi ügyvédje beszélt a 24.hu-nak. A bíróság július 5-én ül össze a Dózsa György úton történt, több halálos áldozattal járó baleset ügyében. Emiatt az ügyészség 7 év börtönt kért M. Richárdra, aki a vádirat szerint sportautójával 130-140 kilométer / órás sebességgel is mehetett, és így felelősség terheli a baleset miatt. A másik kocsi sofőrje is hibázhatott, rá felfüggesztett büntetés kér az ügyészség.

M. Richárd egészségügyi okokból, szívbetegsége miatt jöhetett ki az előzetes letartóztatásból, és kérdéses, hogy most, hogy túl van a szívműtéten illetve az azt követő rehabilitáción az ügyészég kéri-e majd a bíróságtól, hogy tegyék újra rács mögé.

Jogunk van ahhoz, hogy beadjunk egy indítványt, hogy a bíróság szüntesse meg nyárra a teljes bűnügyi felügyeletet, hogy akár külföldre is mehessen az ügyfelünk. Ha szökni akart volna, nyilván megtehette volna, hiszen nincs rajta nyomkövető

- mondta a 24.hu-nak a férfi ügyvédje.

A két halálos áldozattal járó baleset óta egyébként kiderül, hogy

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.