A Miniszterelnökség biztosa indul Márki-Zay ellen Hódmezővásárhelyen

2019 július 8., hétfő 13:17
182

Grezsa István, a Miniszterelnökség Szabolcs-Szatmár-Bereg megye és Kárpátalja együttműködésének fejlesztéséért és a Kárpát-medencei óvodafejlesztési program koordinálásáért felelős miniszteri biztosa, aki egyben a Fidesz helyi képviselője is, hétfőn Hódmezővásárhelyen bejelentette, hogy  önálló jelöltként elindul polgármesteri székéért.

Igaz, hogy a helyi Fidesz korábban inkább Lázár Jánost akarta indítani Márki-Zay Péter ellen, de ő ezt hosszú gondolkodás után nem vállalta, mert „nem tudná egyesíteni a várost”.

Grezsa a Promenádnak azzal indokolta az indulását, hogy „egyrészt megszólított a szülőföld, másrészt úgy látom, a város rossz irányba halad, az elmúlt másfél évben tapasztalható megosztott elég véglegesnek tűnik. Úgy érzem, az októberi választás fő kérdése, lesz-e olyan polgármesterjelölt, aki képes a sebeket begyógyítani, és képes békét teremteni, mely minden város fejlesztésének, fejlődésének alapja” 

Elmondása szerint egyelőre barátai és családtagjai segítik, de várja a pártokon túl magánszemélyek, civil szervezetek, baráti közösségek és vállalkozások támogatását is.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt