Az USA-ba menekülne a menekültellenes Tommy Robinson, akit újra börtönre ítéltek

2019 július 9., kedd 9:22
169

Az Independent azt írja, újra börtönre ítélték a bíróság megsértése miatt a muszlim vádlottakat a tárgyalásuk előtt filmező, a muszlim közösség ellen uszító Tommy Robinsont (eredeti nevén Stephen Yaxley-Lennon), aki korábban okirathamisításért és garázdaságért is ült.

Fotó: TOLGA AKMEN/AFP

Robinson nem akar visszatérni a börtönbe, ezért az összeesküvés-elméleteket terjesztő, trumpista Infowars tett közzé felhívást politikai menedékjogért könyörögve Trumpnál:

„Könyörgök Donald Trumpnak, könyörgök az amerikai kormánynak, hogy vizsgálja meg az ügyemet! Evakuációra van szükségem ebből az országból, mert sötét erők dolgoznak!”

Robinsont azért ítélték el már jogerősen is, mert egy muszlim huddersfieldi lánykereskedő banda ügyét majdnem újra kellett indítani, miután a vádlottak ügyvédei ezt kérték, mondván, Robinson a tárgyalás alatt folyamatosan élő videón fenyegette az ügyfeleiket a bíróság előtt.

Robinson az EP-választáson is indult, a magyar köztévé Híradója tiszteletreméltó szakértőként idézte az Orbánt dicsérő férfit. A volt focihuligán végül csak 2,2 százalékot kapott(via Mérce)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt