Az USA-ba menekülne a menekültellenes Tommy Robinson, akit újra börtönre ítéltek

bűnügy
2019 július 09., 09:22
comments 169

Az Independent azt írja, újra börtönre ítélték a bíróság megsértése miatt a muszlim vádlottakat a tárgyalásuk előtt filmező, a muszlim közösség ellen uszító Tommy Robinsont (eredeti nevén Stephen Yaxley-Lennon), aki korábban okirathamisításért és garázdaságért is ült.

photo_camera Fotó: TOLGA AKMEN/AFP

Robinson nem akar visszatérni a börtönbe, ezért az összeesküvés-elméleteket terjesztő, trumpista Infowars tett közzé felhívást politikai menedékjogért könyörögve Trumpnál:

„Könyörgök Donald Trumpnak, könyörgök az amerikai kormánynak, hogy vizsgálja meg az ügyemet! Evakuációra van szükségem ebből az országból, mert sötét erők dolgoznak!”

Robinsont azért ítélték el már jogerősen is, mert egy muszlim huddersfieldi lánykereskedő banda ügyét majdnem újra kellett indítani, miután a vádlottak ügyvédei ezt kérték, mondván, Robinson a tárgyalás alatt folyamatosan élő videón fenyegette az ügyfeleiket a bíróság előtt.

Robinson az EP-választáson is indult, a magyar köztévé Híradója tiszteletreméltó szakértőként idézte az Orbánt dicsérő férfit. A volt focihuligán végül csak 2,2 százalékot kapott(via Mérce)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt