Az USA-ba menekülne a menekültellenes Tommy Robinson, akit újra börtönre ítéltek

bűnügy
2019 július 09., 09:22
comments 169

Az Independent azt írja, újra börtönre ítélték a bíróság megsértése miatt a muszlim vádlottakat a tárgyalásuk előtt filmező, a muszlim közösség ellen uszító Tommy Robinsont (eredeti nevén Stephen Yaxley-Lennon), aki korábban okirathamisításért és garázdaságért is ült.

photo_camera Fotó: TOLGA AKMEN/AFP

Robinson nem akar visszatérni a börtönbe, ezért az összeesküvés-elméleteket terjesztő, trumpista Infowars tett közzé felhívást politikai menedékjogért könyörögve Trumpnál:

„Könyörgök Donald Trumpnak, könyörgök az amerikai kormánynak, hogy vizsgálja meg az ügyemet! Evakuációra van szükségem ebből az országból, mert sötét erők dolgoznak!”

Robinsont azért ítélték el már jogerősen is, mert egy muszlim huddersfieldi lánykereskedő banda ügyét majdnem újra kellett indítani, miután a vádlottak ügyvédei ezt kérték, mondván, Robinson a tárgyalás alatt folyamatosan élő videón fenyegette az ügyfeleiket a bíróság előtt.

Robinson az EP-választáson is indult, a magyar köztévé Híradója tiszteletreméltó szakértőként idézte az Orbánt dicsérő férfit. A volt focihuligán végül csak 2,2 százalékot kapott(via Mérce)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.