Csütörtökön bomba miatt leáll a váci vasútvonal

Tbg
közlekedés
2019 július 10., 18:46
comments 51

Egy második világháborús bombára bukkantak a Rákospalota-Újpest MÁV-állomás vágányainak felújítása közben, ezért csütörtökön legalább háromórás fennakadás lesz az ország egyik legfrekventáltabb vasútvonalán.

A MÁV közlése szerint csak csütörökön derül ki, hogy pontosan mikor és hogyan korlátozzák majd a vonatforgalmat:

„a robbanószerkezetet előreláthatóan csütörtökön hatástalanítják, ami akár három órát is igénybe vehet. Erre az időre le kell zárni az állomást. (...) a pontos részleteket a tűzszerészeti szolgálat és a rendőrség határozza meg, a vasúttársaság pedig ezt követően dönt a korlátozásokról.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.