Csütörtökön bomba miatt leáll a váci vasútvonal

Egy második világháborús bombára bukkantak a Rákospalota-Újpest MÁV-állomás vágányainak felújítása közben, ezért csütörtökön legalább háromórás fennakadás lesz az ország egyik legfrekventáltabb vasútvonalán.

A MÁV közlése szerint csak csütörökön derül ki, hogy pontosan mikor és hogyan korlátozzák majd a vonatforgalmat:

„a robbanószerkezetet előreláthatóan csütörtökön hatástalanítják, ami akár három órát is igénybe vehet. Erre az időre le kell zárni az állomást. (...) a pontos részleteket a tűzszerészeti szolgálat és a rendőrség határozza meg, a vasúttársaság pedig ezt követően dönt a korlátozásokról.”

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.