Révész Máriusznak sikerült cáfolnia valamit, amit senki sem állított

képzavar
2019 július 10., 08:49
comments 118
Révész Máriusz fideszes országgyűlési képviselő, az aktív Magyarországért felelős kormánybiztos egy sajtótájékoztatóról távozva kipróbál egy nagyméretű köztéri sakktáblát a III. kerületi Fõ téren 2019. július 3-án.
photo_camera Révész Máriusz fideszes országgyűlési képviselő, az aktív Magyarországért felelős kormánybiztos egy sajtótájékoztatóról távozva kipróbál egy nagyméretű köztéri sakktáblát a III. kerületi Fõ téren 2019. július 3-án. Fotó: Koszticsák Szilárd/MTI/MTVA

Révész Máriusz szabadidős kormánybiztos szerdán egy közleményben igyekezett megcáfolni a felcsúti kisvasút meghosszabbításáról megjelent híreket, miszerint a kormány a kisvasút-fejlesztési programjának II. ütemében nem szerepel a Felcsúton közlekedő Vál-völgyi kisvasút. Igaz, ezt senki sem állította. A hvg.hu kedden egy kormányzati előterjesztés alapján pont arról írt, hogy a felcsúti kisvasút meghosszabbítása Bicskéig a III. ütem egyik fő beruházásaként jelenik meg. Ugyanakkor Révész Máriusz a közleményben ezt a III. ütemet egy szóval sem említi.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.