Révész Máriusznak sikerült cáfolnia valamit, amit senki sem állított

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!
Révész Máriusz fideszes országgyűlési képviselő, az aktív Magyarországért felelős kormánybiztos egy sajtótájékoztatóról távozva kipróbál egy nagyméretű köztéri sakktáblát a III. kerületi Fõ téren 2019. július 3-án.Fotó: Koszticsák Szilárd/MTI/MTVA

Révész Máriusz szabadidős kormánybiztos szerdán egy közleményben igyekezett megcáfolni a felcsúti kisvasút meghosszabbításáról megjelent híreket, miszerint a kormány a kisvasút-fejlesztési programjának II. ütemében nem szerepel a Felcsúton közlekedő Vál-völgyi kisvasút. Igaz, ezt senki sem állította. A hvg.hu kedden egy kormányzati előterjesztés alapján pont arról írt, hogy a felcsúti kisvasút meghosszabbítása Bicskéig a III. ütem egyik fő beruházásaként jelenik meg. Ugyanakkor Révész Máriusz a közleményben ezt a III. ütemet egy szóval sem említi.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.