A Slovan a Sutjeskával játszott Pozsonyban, mégis a Cracovia, az Ajax és a Levszki Szófia drukkerei verték szét a várost

Szerdán este Pozsonyban a vendégek 82. percben lőtt egyenlítőgóljával 1-1-et játszott a Slovan Bratislava a montenegrói Sutjeska ellen. Mégsem az ő drukkereik estek egymásnak a városban, hanem a Cracovia Kraków és a holland Ajax szurkolói mentek neki a bolgár Levszki Szófia drukkereinek.

A huligánok törtek-zúztak a belvárosban, a szlovák sajtó szerint még két robbanást is hallani lehetett, legalább 80 embert őrizetbe vettek, rengetegen megsérültek.

A Cracovia Dunaszerdahelyen, a Levszki Rózsahegyen játszik csütörtökön, az Európa Liga selejtezőjében, ezért voltak Pozsonyban a drukkerek, az ajaxosokat pedig valószínűleg a krakkóiak hívták. (24.hu)

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.