A Slovan a Sutjeskával játszott Pozsonyban, mégis a Cracovia, az Ajax és a Levszki Szófia drukkerei verték szét a várost

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Szerdán este Pozsonyban a vendégek 82. percben lőtt egyenlítőgóljával 1-1-et játszott a Slovan Bratislava a montenegrói Sutjeska ellen. Mégsem az ő drukkereik estek egymásnak a városban, hanem a Cracovia Kraków és a holland Ajax szurkolói mentek neki a bolgár Levszki Szófia drukkereinek.

A huligánok törtek-zúztak a belvárosban, a szlovák sajtó szerint még két robbanást is hallani lehetett, legalább 80 embert őrizetbe vettek, rengetegen megsérültek.

A Cracovia Dunaszerdahelyen, a Levszki Rózsahegyen játszik csütörtökön, az Európa Liga selejtezőjében, ezért voltak Pozsonyban a drukkerek, az ajaxosokat pedig valószínűleg a krakkóiak hívták. (24.hu)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.