Az RTL-t büntették a Való Világ miatt

Pornográfiát mutattak az RTL II-n a Való Világban még tavaly november 15-én, ezért a magyar médiahatóság a luxemburgi médiahatósághoz fordult, ahol 10 ezer eurós bírságot szabtak ki. A műsort ugyan 18-as karikával vetítették este 11 órakor, de a hatóság szerint egyáltalán nem lehetett volna tévében bemutatni, mert „alkalmas lehetett a kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének súlyos károsítására”. A Való Világban látható szexualitásra rendkívül érzékeny magyar médiahatóságot az láthatóan nem zavarja ennyire, amikor a kormány szolgálatában álló tévécsatornák k**ják r******ra, sz****ják sz***el és b****ák s***be a magyar nyilvánosságot, de persze az nem is olyan fontos, meg nem lehet alkalmas a kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének súlyos károsítására.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.