Az RTL-t büntették a Való Világ miatt

Pornográfiát mutattak az RTL II-n a Való Világban még tavaly november 15-én, ezért a magyar médiahatóság a luxemburgi médiahatósághoz fordult, ahol 10 ezer eurós bírságot szabtak ki. A műsort ugyan 18-as karikával vetítették este 11 órakor, de a hatóság szerint egyáltalán nem lehetett volna tévében bemutatni, mert „alkalmas lehetett a kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének súlyos károsítására”. A Való Világban látható szexualitásra rendkívül érzékeny magyar médiahatóságot az láthatóan nem zavarja ennyire, amikor a kormány szolgálatában álló tévécsatornák k**ják r******ra, sz****ják sz***el és b****ák s***be a magyar nyilvánosságot, de persze az nem is olyan fontos, meg nem lehet alkalmas a kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének súlyos károsítására.

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.